За Нас

Целта на MакДом бизнис моделот е да обезбеди лесно, ефективно и безбедно огласување. Преку МакДом, физичките лица и компаниите од Македонија може да продаваат, купуваат и изнајмуваат недвижнини БРЗО и ЕДНОСТАВНО.

MakДом.мк

Онлајн Маркетинг платформа за рекламирање недвижнини. Од наша страна секогаш се стремиме да ви понудиме најголема продуктивност. Постојано работиме на понатамошно развивање на порталот за огласи според желбите на корисниците. Вашите огласи најпрво се прегледани од нашиот тим, потоа се објавуваат, што значи загарантиран висок содржински квалитет.

Let’s Take a Tour

Search Property Smarter,
Quicker & Anywhere

Property For All

Друштво за маркетинг и услуги ДИГИТАЛ МАРКЕТИНГ ДООЕЛ Охрид

Sign up for newsletter

Get latest news and update

Animated Image